(Català) Casa Cannalun feta de fusta i eco-friendly

Sorry, this entry is only available in Catalan.

La casa per això es troba aïllada, enmig de la natura, en un lloc especial on hi predomina el silenci, perfecte per a desconnectar en tots els sentits. Ofereix una gran varietat de rutes per a fer en tota la zona, on hi destaquem la Fageda d’en Jordà o la Zona Volcànica de la Garrotxa.
Aquesta es una casa rural construida totalment de fusta, el qual li dona un encant especial, i es una casa per a grups petits, de fins a 7 persones.
A l’interior…
Els dormitoris de la casa es distribueixen en:
– 2  habitacions amb llit de matrimoni 
– 3 habitacions individuals
Cada habitació està equipada amb la seva corresponent roba de llit i tovalloles, i compta amb un bany equipat amb plat de dutxa.
Una cortina separa la zona de la casa de la sala d’estar, on hi trobem llibres, un sofà, sillons, i una estufa de llenya. Un lloc ideal per que el grup es reuneixi, ja sigui per planejar una excursió o jugar a algun joc en familia
La part de la cuina i el menjador es troba just al costat de la sala d’estar i té una separació sense porta, pel que es poden considerar que estan gairebé junts. En aquest espai trobem una taula de fusta, i la zona de la cuina que disposa de utensilis i menatge que fan l’estància més còmode.
Aquesta casa té WIFI.
A l’exterior…
Al trobar-se en contacte directe amb la natura la casa disposa de un pati, on es guarda la llenya. I a part, també té una terrassa amb mobiliari d’exterior perfecte per a gaudir de la fresca que corre quan es pon el sol.

La casa es troba en una finca de 56 hectàrees entre prats, boscos i alguns rius. Cal destacar que totes les energies de la casa provenen d’energies renovables, de la mateixa manera que l’aigua prové directament de un manantial.

En aquest allotjament s’ofereixen varietats de activitats relacionades amb la meditació, ja sigui de manera individual o en grups.

Aquesta casa cobra un càrrec de 30€ per la neteja
Macarena Lapuerta

Comments are closed.