Professors

Si ets professor / a de meditació, ioga, tai-txi, txi-kung, o qualsevol altra disciplina relacionada amb el desenvolupament de la consciència, ens encantaria parlar sobre la possibilitat de portar a un grup de les teves estudiants aquí.

zendo

Foto per l’Alfred Marseille

També si ensenyes pintura, dibuix, escultura, escriptura, cant, o qualsevol altra forma d’art, estem equipats per ajudar-te.

En general podem acomodar fins a 15 persones còmodament en interiors, i moltes més a l’estiu quan la gent pot acampar fora. Disposem d’una cuina totalment equipada especialment per a grups, i grans taules tant a l’interior com a l’exterior on podem servir menjar.

Hi ha un gran zendo (sala de meditació), que per descomptat es pot utilitzar per a qualsevol tipus de meditació, teràpia o exercici suau. Nosaltres mateixos practiquem la meditació soto zen, però estem molt oberts a que altres grups puguin utilitzar les nostres instal·lacions. L’única estipulació per als tipus d’activitats que permetem al zendo és que no són massa sorolloses.

plaza

Foto per l’Alfred Marseille

Comptem amb gran quantitat d’espai a l’aire lliure, i alguns llocs ombrejats agradables, que es poden utilitzar per al ioga o activitats similars.

Tenim a més un estudi d’art, on poder desenvolupar tallers de pintura, ceràmica, escultura …

Si us plau, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres i preguntar per la possibilitat de portar el teu grup a Les Gavatxes. Ens esforçarem per assegurar-nos que el teu retir o curs sigui un gran èxit!

Michel Dubois Sensei Retreat 2016