Professors

Si ets professor / a de meditaci贸, ioga, tai-txi, txi-kung, o qualsevol altra disciplina relacionada amb el desenvolupament de la consci猫ncia, ens encantaria parlar sobre la possibilitat de portar a un grup de les teves estudiants aqu铆.

zendo

Foto per l’Alfred Marseille

Tamb茅 si ensenyes pintura, dibuix, escultura, escriptura, cant, o qualsevol altra forma d’art, estem equipats per ajudar-te.

En general podem acomodar fins a 15 persones c貌modament en interiors, i moltes m茅s a l’estiu quan la gent pot acampar fora. Disposem d’una cuina totalment equipada especialment per a grups, i grans taules tant a l’interior com a l’exterior on podem servir menjar.

Hi ha un gran zendo (sala de meditaci贸), que per descomptat es pot utilitzar per a qualsevol tipus de meditaci贸, ter脿pia o exercici suau. Nosaltres mateixos practiquem la meditaci贸 soto zen, per貌 estem molt oberts a que altres grups puguin utilitzar les nostres instal路lacions. L’煤nica estipulaci贸 per als tipus d’activitats que permetem al zendo 茅s que no s贸n massa sorolloses.

plaza

Foto per l’Alfred Marseille

Comptem amb gran quantitat d’espai a l’aire lliure, i alguns llocs ombrejats agradables, que es poden utilitzar per al ioga o activitats similars.

Tenim a m茅s un estudi d’art, on poder desenvolupar tallers de pintura, cer脿mica, escultura …

Si us plau, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres i preguntar per la possibilitat de portar el teu grup a Les Gavatxes. Ens esfor莽arem per assegurar-nos que el teu retir o curs sigui un gran 猫xit!

Michel Dubois Sensei Retreat 2016