Allotjament

L Les opcions d’ allotjament són variades.

Si et resulta difícil triar abans d’arribar aquí, si us plau, posa’t en contacte amb nosaltres per e-mail o telèfon abans de reservar.

Podràs triar entre una estada més còmoda o més barata, per un període més curt o més llarg, per estar de forma individual o amb un grup, amb àpats inclosos o cocinandote tu mateix.

L’alineació de necessitats i capacitats entre els hostes i els residents és un procés creatiu. El cost de l’estada dependrà de l’elecció que facis.

Som energèticament autosuficients, l’electricitat prové de panells plaques solars i l’aigua brolla d’una font natural. Per això et demanem que en facis un us responsable.


Es tracta d’un antic paller que ha estat remodelat i reformat per acollir el turisme rural, i està situat en un edifici en la que la part baixa es una sala de meditació.
A l’interior…
Es tracta de dos apartaments per a parelles ( o màxim tres persones), i cadascun té:
– 1 habitació amb llit de matrimoni, o dos llits separats.
Està completament equipat amb la seva roba de llit i tovalloles. A l’apartament i ha un lavabo amb plat de dutxa.
La sala d’estar es un espai diàfan que destaca per la seva lluminositat gràcies a les vidreres de les que disposa. En ell hi trobem la part de menjador, amb una taula de fusta que serveix de separador entre la cuina i la sala d’estar.
Per descansar i relaxar-se després d’una excursió l’apartament té un sofà-llit davant de l’estufa de llenya, perfecte per devorar un llibre.
Finalment la cuina disposa de nevera i utensilis i menatge necessaris per poder fer el dinar o sopar dins de l’apartament per a una major comoditat.
A l’exterior…

Hi ha una zona de jardí amb mobles d’exterior, on prendre la fresca els vespres d’estiu. Cal esmentar que aquesta part és compartida amb un altre apartament de mateixa capacitat.

La casa es troba en una finca de 56 hectàrees entre prats, boscos i alguns rius. Cal destacar que totes les energies de la casa provenen d’energies renovables, de la mateixa manera que l’aigua prové directament de un manantial.

En aquest allotjament s’ofereixen varietats de activitats relacionades amb la meditació, ja sigui de manera individual o en grups.

Preu: €350 per setmana. Té wifi. Aquesta casa cobra un càrrec de 20€ per la neteja. 15€ / nit per llit supletori de 16 anys.

 


Aquesta es una casa rural construida totalment de fusta, el qual li dona un encant especial, i es una casa per a grups petits, de fins a 7 persones.
A l’interior…
Els dormitoris de la casa es distribueixen en:
– 2  habitacions amb llit de matrimoni 
– 3 habitacions individuals
Cada habitació està equipada amb la seva corresponent roba de llit i tovalloles, i compta amb un bany equipat amb plat de dutxa.
Una cortina separa la zona de la casa de la sala d’estar, on hi trobem llibres, un sofà, sillons, i una estufa de llenya. Un lloc ideal per que el grup es reuneixi, ja sigui per planejar una excursió o jugar a algun joc en familia
La part de la cuina i el menjador es troba just al costat de la sala d’estar i té una separació sense porta, pel que es poden considerar que estan gairebé junts. En aquest espai trobem una taula de fusta, i la zona de la cuina que disposa de utensilis i menatge que fan l’estància més còmode.
Aquesta casa té WIFI.
A l’exterior…

Al trobar-se en contacte directe amb la natura la casa disposa de un pati, on es guarda la llenya. I a part, també té una terrassa amb mobiliari d’exterior perfecte per a gaudir de la fresca que corre quan es pon el sol.

Preu: 660€ per setmana per a quatre persones i 760€ per a més de cinc. Aquesta casa cobra un càrrec de 40€ per la neteja.


Aquest apartament compta amb un dormitori amb capacitat per a dues persones i un gran espai que inclou ciuna i sala d’estar, on es poden incluir tres llits més. A més a més d’un ampli quarto de bany. Capacitat màxima 5 persones.
Aquesta casa té WIFI.

Preu: €500 por semana. Aquesta casa cobra un càrrec de 30€ per la neteja.


Aquesta és una caseta d’estiu, tota de fusta i molt acollidora, amb capacitat màxima per a tres persones i pensada principalment per parelles que es volen aïllar i desconnectar del dia a dia.

A l’interior…
La casa té:
– 1 habitació doble amb llit de matrimoni
La casa està equipada amb la seva corresponent roba de llit i tovalloles. Té un lavabo amb plat de dutxa.
Té un espai compartit amb una tauleta de fusta, un sofà-llit, estufa, i la petita zona de cuina amb nevera i els fogons.
A l’exterior…

Al trobar-se en contacte directe amb la natura la casa disposa de un pati ajardinat que es barreja amb el entorn.

Preu: €300 per setmana. Té Wifi. Aquesta casa cobra un càrrec de 20€ per la neteja.


Càmping

Hi ha una zona on es pot acampar, al davant de la casa principal, equipada amb aigua corrent, dutxa i WC.

Preu: 10 euros per persona/nit, €5 per tenda/nit.


Reserva

Su reserva será confirmada una vez que haya pagado un depósito de la mitad del importe total de su estancia a la siguiente cuenta bancaria: NL24 TRIO 0197 8927 01 TNV. Fundación Kshanti.

Mireu les nostres condicions de reserva aquí.